FÉM ÉS ALUMÍNIUM PAVILON PIACI ÁRUS RENDEZVÉNY GARÁZS SÁTOR ESKÜVŐI SÁTOR

2x2 2x3 3x3 3x4,5 3x6 4x4 4x6 4x8 5x5 és hexa 6m FÉM ÉS EXCLUSIV ALUMÍNIUM VÁZAS PAVILON SÁTOR ESKÜVŐI SÁTOR!

  SÁTOR HASZNÁLATBAVÉTELI ÚTMUTATÓ-HASZNÁLATI UTASÍTÁS + VIDEÓ! 

 

1/ Kérem, vegye ki a csomagolásból a fém vázat, és a tetőponyvát. Ezt követően húzza szét a pavilon lábait, a nyitási szélesség 30-40%-ig. Tegye rá a tetőponyvát a vázra úgy, hogy a váz sarkain, és a tető sarkain található tépőzárak illeszkedjenek egymáshoz, de a ponyván, és a vázon lévő tépőzárat még ne simítsa össze. Igazítsa középre a sátor szerkezeten a ponyvacsúcsot, és a sarkokat. (A sátrat egyszemély is felállíthatja, melyet videónkban bemutatunk!)

 

2/ Fogja meg az összekötőket, és egymástól távolodva húzza szét, ameddig a keret szét nem nyílik, és ekkor a középkonzol kiemeli a tetőt. (Figyelem: Ne akkor rakja a sátorra a ponyvát, amikor az már 100%-ban nyitott, és a keretek be vannak csattintva, mert a sarkoknál a ponyva elszakadhat!)                                                                                 

3/ A sarkoknál a ponyvát húzza fel, hogy az ne nehezítse a sátor keret kifeszítését. Rögzítse (csattintsa be) a felső keretet, mind a négy lábnál, a váz felső részén található csapok - bajonettzár, vagy a kihúzógyűrű segítségével, a pavilon mind a négy sarkánál. A sátor keretre ezt követően kell rásimítani a tetőponyvát a sarkoknál.

 

4/ A teleszkóposan működő lábakat húzza ki oly módon, hogy a talpra lépjen rá és húzza felfelé a szerkezetet. A lábakat csappantyúsan, vagy a bajonettzárakkal lehet a biztosító patentok benyomásával, vagy a kihúzógyűrűk segítségével kihúzni a felállítás magasságáig. Az összecsukás esetén, ugyanezeket a folyamatokat végezze, ellentétes sorrendben.

 

Figyelem!

Ne akkor rakja a sátorra a ponyvát, amikor az már 100%-ban nyitott, és a felső keretek bajonettzárai be vannak csattintva, mert a sarkoknál a ponyva a feszítés következtében szétszakadhat! 

A Pavilont nagy viharban, viharos szélben, illetve hóesésében csukja össze, vagy a sarkoknál feszítse ki feszítő kötéllel a sátor mind a négy oldalát, és rögzítse leszúró tüskével a talajhoz!

 

Nem vállalunk garanciát, a helytelen összeszerelés következtében keletkezett ponyva sérülésekre, a ponyva szétvágására a kibontásnál, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra (törés­, lopás­, fagy­, vihar, felhőszakadás, jég), illetve a napi igénybevétel, elhasználódás során keletkezett természetes kopásokra!

 

golden_way_ltd._-_sator_hasznalati_utasitas_20160419.jpg

 

 


VIDEÓ - HASZNÁLATI UTASÍTÁS A FLEXIBILIS SÁTOR HASZNÁLATBAVÉTELÉHEZ!

 

 

  

                                   goldenway_-_logo_1372594127.jpg

 

GOLDEN WAY TENT / London – Budapest

Honlap:

http://thegoldenway.hu 

http://pavilonsator.eu

M: +36-70-296-4404

   

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 118
Tegnapi: 379
Heti: 2 291
Havi: 7 839
Össz.: 131 342
Oldal: SÁTOR HASZNÁLATI UTASÍTÁS
FÉM ÉS ALUMÍNIUM PAVILON PIACI ÁRUS RENDEZVÉNY GARÁZS SÁTOR ESKÜVŐI SÁTOR - © 2008 - 2019 - pavilon.hupont.hu