Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Raktár Vendéglátó Kiállító Sátor

PAVILON SÁTOR, PONYVAGARÁZS, SÁTORGARÁZS, GARÁZS, SÖRSÁTOR, PIACI SÁTOR, RENDEZVÉNYSÁTOR. GÁZ/12V - 220V ELEKTORMOS VATTACUKOR GÉP, ÉS 220V POP-CORN GÉP

goldenway_-_logo_13725941272-2.jpgTENT®

PAVILON SÁTOR 

 

qr_code_my_business_page.jpg

 

 

bitcoin_elfogadohely_l.png

 

 2020.12.01.-e óta BTC-ben történő vásárlásra is van lehetőség vállalkozásunknál!

Amennyiben BTC Coinos vásárlás történik, úgy árainkból 10% kedvezményt biztosítunk ügyfeleinknek.

 

Már REVOLUT kártyás fizetőséget is biztosítunk ügyfeleinknek!

revolut.jpg

 

 

 

TransferWise-n keresztül is utalhat!

 

 

transferwise_-_xpatloop_channelslarge.png

 

FIGYELEM!

A MEGRENDELÉS ÉS KISZÁLLÍTÁS FOLYAMATOSAN TÖRTÉNIK, GLS FUTÁRUNK ÁLTAL, UTÁNVÉTELI LEHETŐSÉGGEL!

AZ ÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

M: +36 70 296 4404 

 

 

A TERMÉKEK ® VÉDJEGYOLTALOM ALATT ÁLLNAK, MELY AZ EGÉSZ VILÁGRA KITERJED, VALAMINT CE TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZNEK!

 

 A TERMÉKEK A PIAC KÖZVETLEN FOLYAMATOS KISZOLGÁLÁSA ÉRDEKÉBEN "KONSZIGNÁCIÓS" RAKTÁRON VANNAK, TEHÁT AZOKAT A TELEFONOS CALL-CENTERBEN TÖRTÉNŐ MEGRENDELÉS IDŐPONTJÁBAN, 1-2 ÓRÁN BELÜL ÁTADJUK FUTÁRUNKNAK, AKI 24 ÓRÁN BELÜL KISZÁLLÍTJA AZ ORSZÁG BÁRMELY, LEGTÁVOLABBI PONTJÁRA IS!

 

Az Európai Unió belső piacán csak a CE jelöléssel ellátott termékek kerülhetnek forgalomba. Ez a jelzés igazolja, hogy a termék megfelel a rá vonatkozó termékbiztonsági követelményeknek és irányelveknek.

 

Magyarországon a ® szimbólumot használják, vagy a “Törv. védve” (értsd: törvény által védve) feliratot. A CE tanúsítvány pedig igazolja, hogy minőségileg is megfelelnek az EU szabványnak!

Sátor termékeinkre 5 év szavatosságot vállalunk!

 

Figyelem! Termékeinket internetes kereskedés formájában "távértékesítés" -el árúsítjuk.

 

PROMT (AZONNALI) VÁSÁRLÁS IS LEHETSÉGES!

A CallCenterünkben telefonon egyeztetett, és az aznap megvásárolt termékeket már a vásárlás napján is átveheti a futárunk Budapesti telephelyén, minden nap 13:00 és 17:00 óra között "ÁTUTALÁSOS", vagy "BANKKÁRTYÁS / SUM UP" fizetés lehetőségével + 1.000.-Ft gyorsasági felárral! (Nem minden szín rendelhető ezzel a lehetőséggel!)

 

ÁTUTALÁSOS (ELŐRE UTALÁS - SUMUP) FIZETÉS!

Ebben az esetén a megrendelés vételárát az átvétel előtt kell kiegyenlíteni, melyhez a rendelés véglegesítését követően a díjbekérőt azonnal, elektronikusan küldjük meg!

 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉG - SUMUP!

A VÉTELÁR KIEGYENLÍTÉSÉRE, A FIZETÉS MEGGYORSÍTÁSÁSRA E-MAILBEN VAGY SMS-BEN KÜLDJÜK A FIZETÉSI LINKET!

Biztonsági előírások:

Tranzakcióinak harmadik féltől való jogosulatlan hozzáféréstől való védelme érdekében a SumUp a legmagasabb kártyás fizetési biztonsági előírásoknak megfelelően működik:

 • PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) a legmagasabb adatvédelmi szabvány az adatátvitel és az adattárolás tekintetében.
 • SSl (Secure Socket LAyer) és TLS (Transport Layer Security) “titkosítási egyezmény”, amelyek védik az interneten továbbított adatokat. Jelenleg 256 bites titkosítást használunk, a lehető legmagasabb szintet.
 • PGP (Pretty Good Privacy) egy nemzetközi szabvány a biztonságos személyes adat tárolására.

 

Utánvételes fizetés: a számlát az áruátvételt követően elektronikusan küldjük meg, legkésőbb 8 munkanap alatt!

 

Utánvételes fizetés: a számlát az áruátvételt követően elektronikusan küldjük meg, legkésőbb 8 munkanap alatt!

 

FIGYELEM!

A termékek értékesítési folyamatában, nem küldünk papír alapú számlát, a termékekkel együtt!

 

Az értékesítésről Elektronikus számlát küldünk!

 

Az elektronikus számla szolgáltatással papír alapú számla helyett elektronikus formában tekintheti meg számláját, elkészültéről e-mailben és/vagy SMS-ben értesítjük.

 

 

Az e-számla előnyei:
 • Egyenértékű a papírszámlával. Az elektronikus formában elkészült számlák ugyanolyan hiteles számlának minősülnek, mint a postai úton kiküldött papírszámla, hivatalos ügyek intézéséhez is felhasználhatóak.
 • Gyors és megbízható. A számlák a kiállításuk után azonnal rendelkezésre állnak, érkezésükről e-mailben küldünk értesítést. A lementett vagy az INNVOICE-on elérhető elektronikus számlák bármikor visszakereshetőek 8 évre visszamenően.
 • Elektronikus szolgáltatás, interneten keresztül bárhonnan hozzáférhető.
 • Környezetbarát megoldás, hiszen nem használunk fel papírt a számlák nyomtatásához, nem küldünk postai csekket sem. Ezáltal minden, elektronikus számla szolgáltatásunkat megrendelő előfizető hozzájárul környezetünk védelméhez.

 

A termékeket a megrendeléstől számított (amennyiben a megrendelés a délelőtti órákban, 11:30 - időpontig megtörténik) 24 órán belül a GLS futárunk szállítja a vevő lakhelyére/telephelyére - UTÁNVÉTELLEL a Futárnak történő fizetés formájában!

 

GLS FUTÁRSZOLGÁLAT (RUGALMAS KÉZBESÍTÉSSEL)

Az Ön csomagját a GLS futárszolgálat viszi házhoz. Csomagját a megrendelés napján feladjuk a futárnak, amennyibe 12:00-ig megrendeli a terméket!  A megrendelés napján is kap egy mailt a GLS-től, hogy a csomagját átvette a futár. Megrendelését rugalmas kézbesítéssel szállíttatjuk ki, aminek köszönhetően a GLS értesíti Önt e-mailben, és sms-ben is, a kiszállítás napján reggel. Ebben az értesítésben benne van a futár telefonszáma és egy várható 3órás átadási, azaz tervezett kézbesítési időintervallum.
 

A GLS Futárnál lehet fizetni "bankkártyával" is!  

A számlát debit vagy hitel kártyával is kiegyenlítheti, biztonságos fizetéssel!

 

FIGYELEM!

VÁLLALKOZÁSUNKNÁL LEHETŐSÉG VAN

BIZTONSÁGOS

PAYPAL UTALÁSSAL, vagy

Biztonságos hitelkártyával

is fizetni, webes felületen!

 

PAYPAL LINK:

 

linket kérésre küldünk

 

KIEGYENLÍTENI A VÉTELÁRAT!

 

 garancia.jpg

 

 

 ÁRAINK BRUTTÓ ÁRAK!

 

Garancia és szolgáltatás:

 • A szállítást megelőzően az összecsukható pavilonot minőségi osztályunk ellenőrzi,
 • A pótalkatrészek megvásárolhatók,
 • Biztonságos fizetés akár a legmodernebb pay-pal fizetési rendszereken és titkosításon keresztül,
 • Egyéni, ingyenes tanácsadás,
 • Gyors szállítás.

 

Acélvázas Sátor - Pórszórt fehér váz:

(Flexibilis Váz + Tetőponyva - oldalfal nélkül)  

3,0m X 3,0m (AA) 36.000.- 25kg (P-K-Z) 

3,0m X 4,5m (AA) 56.000.- 30kg (P-K-Z) 

3,0m X 6,0m (AA) 86.000.- 40kg (P-K) 

 

      

      feher_porszort_vaz__tetoponyva.jpg

 

Acélvázas Sátor (Pórsz. fehváz+4oldal)

(Flexi Váz + Tetőponyva + 4oldal (1Ajós+2Ablakos+1teli oldal)  

3,0m X 3,0m (AA) 86.000.- 35kg (P-K-Z) 

3,0m X 4,5m (AA) 96.000.- 40kg (P-K-Z) 

3,0m X 6,0m (AA) 136.000.- 50kg (P-K) 

 

aluminium_sator_4_oldalfallal_-_nyitott_ajto.jpg

 

 

 

FLEXIBILIS VÁZ - HARMÓNIKA VÁZSZERKEZET: 

Az acél Váz "szinterezett", felületkezelt, Csavarozott (nem pedig szegecselt) a nyitómechanizmusa, így a váz alkatrészei könnyen, pár perc alatt cserélhetők, nem kell új vázat venni, alkatrész törés miatt! A teljes harmonikaszerkezet szinterezési eljárással felületkezelt, nem fog rosdásodni. A harmonikaszerkezet elemeinek méretei: 21x10mm. 

A robosztus, masszív szinterezett acél anyagból készült összekötőelemek között nincsenek műanyag kopó alkatrészek (nem összetéveszthető az egyszerű műanyag összekötőkkel).

 

FIGYELEM!

NE DŐLJÖN BE A HANGZATOS HÍRDETÉSI SZÖVEGFORDULATOKNAK (strong, extra erős...stb), MELYEK AZT SUGALLJÁK, HOGY STRAPABÍRÓ SZERKEZETŰ ÉS ANYAGÚ SÁTRAT VESZ, DE NEM ÍRJA LE A SZÖVEGEZÉS PONTOSAN, A SÁTOR VÁZSZERKEZET SÚLYÁT, ANNAK MINŐSÉGÉT, ÉS A SZERKEZET ANYAG VASTAGSÁGÁT (Pl. EE(25mm) / AA (30mm) / DA (40mm)!

NEM NEVEZIK MEG A PONYVA ANYAG MINŐSÉGÉT (Pl. orkán, oxford szövet, Pvc), MERT EZEK LEGTÖBBSZÖR "ZSÁKSZÖVET", VAGY SILÁNY PE (polyethylene) MŰANYAGBÓL KÉSZŰLNEK, AMELYEK NEM VÉDENEK AZ IDŐJÁRÁSTÓL (napsugárzás-eső)! 

 

 SZINTEREZETT ACÉLBÓL KÉSZÜLT SÁTRAK!

 

FIGYELEM: 

Az áruk a csomagolásnál védőelemekkel vannak ellátva, és minőségi dobozokba vannak csomagolva. Ennek ellenére, átvételkor kötelező az árut ellenőrizni. Ha a csomag sérült, azonnal figyelmeztesse a futárt, és állíttassa ki a "szállítási sérült" űrlapot, hogy a csomagot feltétellel veszi át. Abban az esetben ha nem tölti ki a "szállítási sérülés" űrlapot, aláírással nem jelzi az átvételkor, akkor a GLS-től feltétel nélkül veszi át a csomagot, és így a csomag tulajdonosává válik. Későbbi kárjelentést nem tudunk elfogadni, mert a garancia nem vonatkozik a mechanikai sérülésekre. 

 

Jótállási kötelezettség kizárása:

Nem tartozik a jótállás körébe az az eset, ha a hiba oka a teljesítés után keletkezik, így különösen, amikor a hiba szakszerűtlen üzembe helyezésből túlterhelésből, erőszakos külső behatásból, sérülésből, beázásból, a készülék illetéktelen szakszerűtlen megbontásából, a használati-kezelési útmutatótól eltérő rendeltetésellenes használatból, vagy nem gyártási eredetű okból ered.

Nem érvényes a jótállás akkor, ha a kötelezően előírt karbantartási, beállítási munkákat a terméken nem végezték el.

Nem terjed ki a jótállás a kopó-fogyó alkatrészekre, és tartozékokra, a rendeltetésszerű használat természetes következményenkénti elhasználódás esetén. Ezekre az alkatrészekre és tartozékokra, csak a gyártáskor már meglévő hibák esetén érvényes a jótállás.

Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék fogyasztó részére való átadását követıen lépett fel, így például, ha a hibát - szakszerűtlen üzembe helyezés - rendeltetésellenes használat, a használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása, - helytelen tárolás, helytelen kezelés, rongálás, - elemi kár, természeti csapás okozta.

 

- Sátor váz+Tetőponyva(oldalfal nélkül): 

 

  Méret   (Zárt.sz) Br. Ár  Dobozm. B.Súly  Szín
    
(m)           (mm)        (Ft)         (cm)           (kg)     (K-Z-P-B-F)

2,0m X 2,0m (AA) 30.000.- 145X20X20 18kg (K-Z-P-B-F)
3,0m X 2,0m (AA) 35.000.- 145X20X20 27kg (K-Z-P-B-F)
3,0m X 3,0m (EE) 25.000.- 145X20X20 15kg (K-Z-P-B-F)
3,0m X 3,0m (AA) 36.000.- 145X20X20 26kg (K-Z-P-B-F)
3,0m X 3,0m (DA) 46.000.- 145X25X22 29kg (K-Z-P-B-F)
3,0m X 4,5m (DA) 56.000.- 150X26X22 42kg (K-Z-P-B-F)
3,0m X 6,0m (AA) 96.000.- 152X28X22 48kg (K-Z-P-B-F)
 
 
Zártszelvény vastagság (lábazat) jele-mérete:
 
- EE/Easy jel (25mmX25mm),
- AA/Middle jel (30mmX30mm),
- DA/Strong jel (40mmX40m) 
 
 
 
 
- Flexibilis váz (Szuper Acél) + Tetőponyva + 4db Oldalfal + Szállító zsák:
 
 
2,0m X 2,0m (AA) 55.000.- 20kg (K-Z-P-B)
3,0m X 2,0m (AA) 58.000.- 27kg (K-Z-P-B)
3,0m X 3,0m (EE) 65.000.- 18kg (K-Z-P-B) 
3,0m X 3,0m (AA) 85.000.- 26kg (K-Z-P-B) 
 
 
3,0m X 3,0m (DA) 85.000.- (Kék-Zöld-Piros-Bézs-Fehér) Körbe tépőzáras 4db oldalfal (1db Ajtós+2ablakos+1db Teli) +Szállító zsák
 
3,0m X 3,0m (AA) 95.000.- (Kék-Zöld-Piros-Bézs-Fehér-Törtfehér-Fekete-Citromsárga-Narancssárga
Körbe tépőzáras 4db oldalfal/1db Ajtós+Szállító zsák+Cövekek)
 
3,0m X 4,5m (DA) 95.000.- (Kék-Zöld-Piros-Bézs-Fehér) Körbe tépőzáras 4db oldalfal/1db Ajtós+Szállító zsák) 
 
3,0m X 4,5m (AA) 125.000.- (Kék-Zöld-Piros-Bézs-Fehér-Törtfehér-Fekete-Citromsárga-Narancs) Körbe tépőzáras 4db oldalfal/1db Ajtós+Szállító zsák+Cövekek) 
 
3,0m X 6,0m (AA) 195.000.- (Kék-Zöld-Piros-Bézs-Fehér-Törtfeh.-Fekete-Citromsárga-Narancsga) Körbe tépőzáras 4db oldalfal/1db Ajtós+Sz.zsák+Cövekek) 
 
 
 
 
- Flexibilis Váz + Ponyva + 3db Teli oldal + Szállító zsák + Cövekek:
 
 
3,0m X 6,0m(AA) 150.000.- 49 (Kék -Piros -Zöld -Fehér -Törtfehér-Fekete-Narancssárga -Citrom sárga) (3db vastag/Teli oldal+Sz.zsák+8db Cövek) A falak körül tépőzárasak! (Anyaga: SZUPER ACÉL VÁZ)
 
3,0m X 6,0m(AA) 170.000.- 51 (Kék-Piros-Zöld -Fehér -TörtFehér -Fekete -Narcssárga -Citrom sárga) (3db vastag/Teli oldal+Sz.zsák+8db Cövek) A falak körül tépőzárasak! (Anyaga: EXCLUSIVE ACÉL VÁZ)
 
 
3,0m X 6,0m(AA) 190.000.- 70kg (Kék-Zöld-Piros-Bézs-Fehér-Törtfehér-Fekete-Citromsárga-Narancssárga(3db vastag/Teli old.+Sz.zsák+8db Cövek) A falak körül tépőzárasak! (Anyaga: PRÉMIUM ACÉL VÁZ)
 
 
   premium_acel_sator_3x6m.jpg
 
 
     .................................................................................
 
3,0m X 4,5m(AA) 120.000.- 36kg (Kék -Piros -Zöld -Fehér -Törtfehér-Fekete-Narancssárga -Citrom sárga) (3db vastag/Teli oldal+Sz.zsák+8db Cövek) A falak körül tépőzárasak! (Anyaga: SZUPER ACÉL VÁZ)
 
3,0m X 4,5m(AA) 130.000.- 40kg (Kék-Piros-Zöld -Fehér -TörtFehér -Fekete -Narcssárga -Citrom sárga) (3db vastag/Teli oldal+Sz.zsák+8db Cövek) A falak körül tépőzárasak! (Anyaga: EXCLUSIVE ACÉL VÁZ)
 
 
3,0m X 4,5m(AA) 150.000.- 55kg (Kék-Zöld-Piros-Bézs-Fehér-Törtfehér-Fekete-Citromsárga-Narancssárga) (3db vastag/Teli old.+Sz.zsák+8db Cövek) A falak körül tépőzárasak! (Anyaga: PRÉMIUM ACÉL)
 
 
   brimo_premium_acel3_3x45.jpg
                       ..............................................................
 
 
3,0m X 3,0m(AA) 100.000.- 30kg (Kék -Piros -Zöld -Fehér -Törtfehér-Fekete-Narancssárga -Citrom sárga) (3db vastag/Teli oldal+Sz.zsák+8db Cövek) A falak körül tépőzárasak! (Anyaga: SZUPER ACÉL VÁZ)
 
3,0m X 3,0m(AA) 110.000.- 35kg (Kék-Piros-Zöld -Fehér -TörtFehér -Fekete -Narcssárga -Citrom sárga) (3db vastag/Teli oldal+Sz.zsák+8db Cövek) A falak körül tépőzárasak! (Anyaga: EXCLUSIVE ACÉL VÁZ)
 
 
3,0m X 3,0m(AA) 135.000.- 45kg (Kék-Zöld-Piros-Bézs-Fehér-Törtfehér-Fekete-Citromsárga-Narancssárga) (3db vastag/Teli old.+Sz.zsák+8db Cövek) A falak körül tépőzárasak! (Anyaga: PRÉMIUM ACÉL VÁZ)
 
 
    brimo_premium_acel2_3x3.jpg
 
 
2,0m X 3,0m(AA) 95.000.- 28kg (Kék -Piros -Zöld -Fehér -Törtfehér-Fekete-Narancssárga -Citrom sárga) (3db vastag/Teli oldal+Sz.zsák+8db Cövek) A falak körül tépőzárasak! (Anyaga: SZUPER ACÉL VÁZ)
 
2,0m X 3,0m(AA) 105.000.- 30kg (Kék-Piros-Zöld -Fehér -TörtFehér -Fekete -Narcssárga -Citrom sárga) (3db vastag/Teli oldal+Sz.zsák+8db Cövek) A falak körül tépőzárasak! (Anyaga: EXCLUSIVE ACÉL VÁZ)
 
 
2,0m X 3,0m(AA) 120.000.- 40kg (Kék-Piros-Zöld -Fehér -Fekete) (3db vastag/Teli old.+Sz.zsák+8db Cövek) A falak körül tépőzárasak! (Anyaga: PRÉMIUM ACÉL VÁZ)
 
      alu_sator_2x3m.jpg
 
 
2,0m X 2,0m(AA) 85.000.- 23kg (Kék -Piros -Zöld -Fehér -Törtfehér-Fekete-Narancssárga -Citrom sárga) (3db vastag/Teli oldal+Sz.zsák+8db Cövek) A falak körül tépőzárasak! (Anyaga: SZUPER ACÉL VÁZ)
 
2,0m X 2,0m(AA) 95.000.- 26kg (Kék-Piros-Zöld -Fehér -TörtFehér -Fekete -Narcssárga -Citrom sárga) (3db vastag/Teli oldal+Sz.zsák+8db Cövek) A falak körül tépőzárasak! (Anyaga: EXCLUSIVE ACÉL VÁZ)
 
 
2,0m X 2,0m(AA) 110.000.- 35kg (Kék-Piros-Zöld -Fehér -Fekete) (3db vastag/Teli old.+Sz.zsák+8db Cövek) A falak körül tépőzárasak! (Anyaga: PRÉMIUM ACÉL VÁZ)
 
 
      premium_acel_sator_2x2m.jpg

-  Oldalfalak (Tépőzár fülekkel):

 • Vastag/Impregnált - (Kívül impregnált PVC bevonatú 100% Vízálló, 420D Oxford szövet, Belül gumírozott)
 • ORKÁN - 100% Vízlepergetős Impregnált orkán anyag, nem (PE/polyethilene).

 

WB (Vékony/Teli oldal..) 2,0 x 2,0 = 4.000.- (K-Z-P-B-F) 

WBW (Vékony/Ablakos)  2,0 x 2,0 = 5.000.- (K-Z-P)

WBM (Vékony/Ajtós old) 2,0 x 2,0 = 6.000.- (K-Z-P)

WB (Vékony/Teli oldal)   2,5 x 2,5 = 7.000.-  (K-Z-P-B)

 

WB (Vékony/Teli oldal..) 3,0 x 2,0 = 6.000.-  (K-Z-P-B-F)

WBW (Vékony/Ablakos)  3,0 x 2,0 = 7.000.-   (K-Z-P-B-F)

WBM (Vékony/Ajtós ol)   3,0 x 2,0 = 8.000.- (K-Z-P-B-F)

 

WB (Vékony/Teli oldal)  2,0 x 4,5 = 8.000.- (K-Z-P-B-F)

WBW (Vékony/Ablakos) 2,0 x 4,5 = 9.000.- (K-Z-P-B)

WBM (Vékony/Ajtós ol) 2,0 x 4,5 = 10.000.-  (K-Z-P-B-F)

 

HWB (Vastag/Teli oldal) 2,0 x 2,0 =  6.000.- (K-Z-P-B-F)

HWB (Vastag/Teli oldal) 3,0 x 2,0 =  8.000.- (K-Z-P-B)

HWB-W (Vastag/Ablakos) 3,0 x 2,0 = 9.000.- (K-Z-P-B-F)

HWB-M (Vastag/Ajtós ol) 3,0 x 2,0 = 9.000.-  (K-Z-P-B)

HWB (Vastag/Teli oldal) 2,0 x 4,5 = 10.000.-   (K-Z-P-B-F)

 

A sátrakhoz rendelt oldalfalak színét mindig leegyeztetjük a megrendelővel! 

 

FIGYELEM!

A Tetőponyvákat csak az általunk forgalmazott "felxibilis" vázakra ajánljuk! 

Nem számít hibás teljesítésnek, amennyiben a vevő más gyártó termékére, más vázra, nem tudja felszerelni a ponyvát, az esetleges méreteltérés miatt! 

 

-  Tetőponyvák: (külön-külön is): 

2,0 X 2,0 (AA) = 16.000.-
2,5 x 2,5 (AA) = 18.000.-

3,0 X 2,0 (EE) = 14.000.-
3,0 X 2,0 (AA) = 21.000.-

3,0 X 3,0 (EE) = 17.000.-
3,0 X 3,0 (AA) = 21.000.-

3,0 X 3,0 (DA) = 28.000.-
3,0 X 4,5 (DA) = 34.000.-
3,0 X 6,0 (DA) = 40.000.-

 

-  Vázak: (külön-külön is):

2,0 X 2,0 /AA = 25.000.-
2,5 x 2,5 /AA = 27.000.-
3,0 X 2,0 /AA = 28.000.-
3,0 X 3,0 /AA = 30.000.-
3,0 X 3,0 /DA = 32.000.-
3,0 X 4,5 /DA = 41.000.-
3,0 X 6,0 /DA = 52.000.-


- Zsákok (külön-külön is):

 3,0 X 3,0 = 5.000.-  

 3,0 X 6,0 = 7.000.-

 

- Szállító Táska - Zippzáros: (3X3m-ig):

2 méter -  3 méterig = 9.000.-

 

Szerkezet pótlás - Pótalkatrészek:

 

Láb AA: 8.000.-

Láb DA: 9.000.-

Merevítők: 5.000.-

Bajonettzár: 1.000.-

 

 - Sátorsúly 1lábra/dupla zsák (tölthető): 4.500.-

 

 

 40x40mm_6x3m-es_sator_-_modositott3.jpg

 

 

 

30x30mm_lab_zold_ponyva_-_modositott3.jpg

 

 

 

3x3m_sator_piros_ponyva_-_modositott2.jpg

 

 

 

2x2m_sator_piros_ponyva_-_30eft.jpg

 

 

 

osszecsukhato_pavilon_-_labazat_fenykep_-_kalapacslakkal_kezelt2.jpg

 

 

 

sator_-_az_oldalfal_ablakkal_-_ajtoval_felarert2.jpg

 

 

 

sator_ponyva_-_kek_-_feher_-_piros_-_bezs_-_zold_szinben2.jpg 

   

  

 3x6m_piros_sator_4oldlfallal-szerkesztett.jpg

  

 

Közvetlen e-mail:

(Üzenetküldéshez, kattintson a mail címre!) 

pavilonsator@gmail.com

 

2013goldenway@gmail.com

  

FLEXIBILIS SÁTOR ÉRTÉKESÍTÉS ! 

SÁTOR, Rendezvénysátor, Piacisátor, Partysátor, Pavilonsátor, Sörsátor, Flexibilis Sátor, Harmonika EASY UP - Pop Up, Öltözősátor, Bemutató sátor, Szervíz SÁTOR!

A sátrak anyaga szinterezett vas zártszelvény!

 ÁRAINK BRUTTÓ ÁRAK (0%VAT/ÁFA), FT-ban ÉRTENDŐK! 

AZ ÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Rendezvénysátor, Piaci sátor, Party sátor, Pavilonsátor, Sörsátor, Flexibilis Sátor, EASY UP Sátor, Öltöző sátor, Bemutató sátor, Szervíz SÁTOR!   

Kattints az alábbi honlapcímekre: 

További Weblapjaink-Interaktív honlapjaink: 

(Kérem rákattintani az alábbi címekre!)  

 

http://thegoldenway.hu

 

http://pavilonsator.eu 

  

https://pavilonsator.simplesite.com

  

VATTACUKORGÉPEK RENDEZVÉNYSÁTRAK: 

 

http://vattacukor-best.hupont.hu 

 

http://vattacukorkiraly.hupont.hu

 

http://bankbiztositas.webnode.hu

 

Szállítási - Fizetési módok: 

A sátrakat a megrendeléstől számított 24-48 órán belül, szállíttatjuk Futárszolgálattal a Vevőknek!

- UTÁNVÉTEL: (Futárral a megadott címre szállíttatjuk a terméket, és Ön a Termék lakcím/szállítási címén történő átvételekor, készpénzben fizet a Futárnak).

- ELŐRE UTALÁS (Pro-Forma számla alapján): (Ön elektronikusa megküldött Pro-Forma számla alapján UTALJA a vételár+száll.ktsg.-et, és Futárral a megadott címre szállíttatjuk a terméket).

- KÉSZPÉNZES FIZETÉS (Pro-Forma számla): (Ön elektronikusa megküldött Pro-Forma számla alapján KÉSZPÉNZBEN, vagy Előreutalással fizetheti a Vételárat, az ÁTADÓPONTON). /ÁTADÓPONT - BPest, XVIII. ker/ 

 

(A Szállítási ktsg. + Utánvétel költségek!)

Házhozszállítási +UTÁNVÉTEL ktsg:  

10kg-20kg-ig: 3.000.-

21kg-37kg-ig: 4.000.-

38kg-45kg-ig: 6.000.-

46kg-60kg-ig: 8.000.-

 

Telefonos, és e-mail elérhetőség:

Mobil: +36 70 296 4404 

e-mail: 

bankbiztositas@gmail.com

 

 

 

 

 

Flexibilis (EASY UP) Rendezvénysátor Termékeink: 

A sátrak ( R bejegyzett védjegy jelűek)

 FIGYELEM!

A garancia (szavatosság - jótállás), csak szerkezeti hibára érvényesíthető! Használatból eredő hibára, kopásra nem érvényesíthető a garancia! 

Gyári csomagoláskor a szállító dobozban a sátorváz tetején (a doboz felső részén) helyezkedik el a sátor szövet ponyvája!

A szállító papírdobozt ezért kérjük ne "sniccerrel" bontsa, mert a sátor ponyvában vágási sérülést okoz! (A dobozon is van erre vonatkozó képi figyelmeztetés). 

 

sniccer_athuzva.jpg

 

 

A doboz szakszerűtlen felbontásából keletkezett (éles-hegyes tárgyal okozott vágásos) sérülés a Vevő illetékességi körébe tartozik, tehát a bontáskor okozott sérülés nem az Eladó-Gyártó Jótállási felelőssége (Ptk. 6:171. §)

 

 

 

Vállalkozásunk foglalkozik még:

 

 

AMERIAKI JOGOSÍTVÁNY:

 http://usa-express-idl.webnode.hu

 

 

        SÁTRAINK KÉPEKBEN 

 

1_flexibilis_satrak2.jpg

 

 

 

osszecsukhato_pavilon_-_labazat_fenykep_-_kalapacslakkal_kezelt2.jpg

 

 

sator_-_az_oldalfal_ablakkal_-_ajtoval_felarert2.jpg

 

 

 

sator_ponyva_-_kek_-_feher_-_piros_-_bezs_-_zold_szinben2.jpg     

 

vizlepergetos_impregnalt_oldalfal2.jpg

 

 

flexi_sator_osszeszereles.jpg

 

 SÁTOR, Rendezvénysátor, Piacisátor, Partysátor, Pavilonsátor, Sörsátor, Flexibilis Sátor, EASY UP, Sátor, Öltözősátor, Bemutató sátor, Szervíz SÁTOR!


   goldenway_-_logo_1372594127.jpg

   GOLDEN WAY LTD.

Golden Way To The World Ltd. (Székhely: 77 HIGH STREET, LITTLEHAMPTON, BN17 5AG, UK) Cégjegyzékszám: 09-69-2000; Angol Cégbíróság: Companies House -UK.

      E-mail: 2013goldenway@gmail.com

          M: +36 70 296 4404

 

 

 

google-site-verification=l7rT3rwTFLKvL99zT0BpTKDZq9LJKhT74MqYnDlvzhI

googleb3de81919eabcfac 

<metaname="viewport"content="width=device-width, initial-scale=1.0">
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 136
Tegnapi: 117
Heti: 489
Havi: 489
Össz.: 302 191
Oldal: ACÉLVÁZAS RENDEZVÉNYSÁTOR PIACI SÖRSÁTOR PONYVAGARÁZS ESKÜVŐI SÁTOR
Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Raktár Vendéglátó Kiállító Sátor - © 2008 - 2021 - pavilon.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat