Vattacukor gépek! Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Vendéglátó Sátor

PAVILON SÁTOR, PONYVAGARÁZS, SÁTORGARÁZS, GARÁZS, SÖRSÁTOR, PIACI SÁTOR, RENDEZVÉNYSÁTOR. GÁZ/12V - 220V ELEKTORMOS VATTACUKOR GÉP, ÉS 220V POP-CORN GÉP

Garancia - Jótállás - Szavatossági

FELTÉTELEK:

 

Az önnek járó, törvénybe foglalt jótállás által biztosított jogok mellett, a következő márkáinkra 3év GYÁRTÓI garanciát kínálunk önnek a garanciális termékekre: 

VATTACUKOR ÉS POPCORN GÉPEK

A határidő kezdete a számlázástól kerül számításra. A garancia csak Európa területére érvényes. Amennyiben ezen időtartam alatt gyártási vagy anyag hiba keletkezik a nálunk vásárolt gépén, a garancia keretében az alábbiak közül kínálunk önnek lehetőséget, a cég döntése szerint:

  • költségmentes szállítása egy passzoló csere alkatrésznek, vagy
  • költségmentes javíttatása a terméknek, vagy
  • költségmentes cseréje a terméknek, egy egyező értékű termékre (amennyiben az eredeti termék nem elérhető, akkor akár az utód termékre)

A garancia körében más követelésnek nincs helye. Különösen értve a kártésítési igényeket, illetve a konpenzáció következtében elszenvedett károkat.


A garancia kiterjed számos, a készülék házában található alkatrészre. Nem terjed ki a készülék burkolatára, se a külső alkatrészekre, vagy csatlakozó alkatrészekre. Nem terjed ki továbbá a készülékkel szállított egyéb alkatrészekre, amik nem a készülék belsejében kerülnek működtetésre. Továbbá a garancia ki van zárva kopóalkatrészeknél illetve a következő károk következtében:

  • visszaélésszerű vagy helytelen használat
  • környezeti hatások (nedvesség, hő, túlfeszültség, por, stb.)
  • biztonsági óvintézkedések figyelmen kívül hagyása
  • használati útmutató figyelmen kívül hagyása
  • erő alkalmazása (rázás, ütés, ejtés)
  • illetéktelen javítási kísérlet
  • normál elhasználódás

A garanciával élés követelménye, hogy előzetes egyeztetés után, lehetővé tegye számunkra, hogy a terméket ellenőrizzük, azáltal, hogy visszaküldi nekünk azt. A készülék szállításának költségét a  Golden Way Ltd. címre, illetve ennek rízikóját az ügyfél állja. A rakárunkból, való visszaküldést az ön címére mi álljuk.

 

Megjegyzés:

A törvény által előírt jogai az általunk kötött vásárlói szerződés által nem sérülnek ezzel a garancia ígérettel. Különösen igaz ez a törvény által előírt szavatossági jogokra. Ha a megvásárolt termék hibás, lehetősége van a jog által előírt szavatosságra hivatkoztni, attól függetlenül, hogy garancia esetről van szó, vagy a garanciát igénybe kívánja venni.

 

Golden Way Magyarország LTD.

M: +36 70 296 4404

e-mail: 2013goldenway@gmail.com

 

goldenway_-_logo_1372594127.jpg

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 264
Heti: 1 099
Havi: 2 471
Össz.: 593 938
Oldal: Vattacukor és PopCorn Gépekre - JÓTÁLLÁS_GARANCIAa weboldalad új lapjának a címét
Vattacukor gépek! Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Vendéglátó Sátor - © 2008 - 2024 - pavilon.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat