Vattacukor gépek! Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Vendéglátó Sátor

PAVILON SÁTOR, PONYVAGARÁZS, SÁTORGARÁZS, GARÁZS, SÖRSÁTOR, PIACI SÁTOR, RENDEZVÉNYSÁTOR. GÁZ/12V - 220V ELEKTORMOS VATTACUKOR GÉP, ÉS 220V POP-CORN GÉP

A Sátorgarázsaink használható Motor-Személyautó-Lakókocsi-Kishajó tárolására.
 
(Az ár változtatás jogát fenntartjuk!) A termékek Ft árát az EUR árfolyam alapján számoljuk, naponta!)
 
 
A sátrak különböző méretben, és árban kaphatók:
 
1,6m X 2,4m = 250.000.-Ft
 
2,4m X 3,6m = 280.000.-Ft
 
3,3m X 6,0m = 380.000.-Ft
3,3m X 7,2m = 450.000.-Ft
3,3m X 7,7m = 470.000.-Ft
3,3m X 8,4m = 520.000.-Ft
3,3m X 9,6m = 590.000.-Ft
 
4,0m X 8,0 = 925.000.-Ft
4,0m X 16,0 = 1.650.000.-Ft
4,0m X 24,0 = 2.750.000.-Ft
 
5,0m X 8,0m = 1.200.000.-Ft
5,0m X 10,0m = 1.870.000.-Ft
5,0m X 16,0m = 2.350.000.-Ft
5,0m X 20,0m = 2.850.000.-Ft
5,0m X 24,0m = 3.250.000.-Ft
5,0m X 30,0m = 3.650.000.-Ft
 
6,0m X 6,0m = 1.750.000.-Ft
6,0m X 12,0m = 2.600.000.-Ft
6,0m X 18,0m = 3.350.000.-Ft
6,0m X 24,0m = 4.150.000.-Ft
6,0m X 36,0m = 5.850.000.-Ft
 
7,0m X 7,0m = 1.960.000.-Ft
7,0m X 21,0m = 4.100.000.-Ft
 
8,0m X 12,0m = 3.200.000.-Ft
8,0m X 24,0m = 5.100.000.-Ft
8,0m X 36,0m = 6.900.000.-Ft
 
 
A Golden Way mobil sátorgarázsokat kínál mindenféle járműhöz: motorkerékpárok, autók, lakókocsik, csónakok, stb. Válasszon különböző termékcsaládjaink közül. A szilárd kompakt osztálytól a felső osztályig sátorgarázsokat viszünk.
 
Kihasználhatja sokéves tapasztalatunkat telefonon a + 36-70-2964404 telefonszámon vagy e-mailben a 2013goldenway@gmail.com címen . Munkatársaink örömmel adnak tanácsot a mobil garázsával kapcsolatos kérdésekben.
 
Remek : A legtöbb termékünk számára a vásárlás dátumától számított 10 év alkatrész-készletet kínálunk ! Használja ki kiváló szolgáltatásunkat, és élvezze számos előnyét, például a termékspecifikus garanciális szolgáltatásokat ( lásd a garancia feltételeit ) és az egyedi ügyfélszolgálatot.
 
A sátorgarázs csónakok, mobilházak, motorkerékpárok és autók parkolóhelyeként
A nagy garázs sátrak két jármű számára is helyet biztosítanak.
Vannak, akik sátorgarázsokról beszélnek, mások pedig garázs sátrakról vagy autóbeálló sátrakról.
 
Lényegében ez ugyanazt jelenti: stabil, stabil sátrakat, amelyeket a masszív garázsok és autóterek olcsó alternatívájaként használnak.
 
A Brillant Gold International Kft./Golden Way Mo Ltd.-nél kisméretű , 1,6 x 2,4 m-es méreteket találhat, nagyon nagy garázsokig , például 8 x 12 vagy 6 x 36 m-ig. A szokásos 2 m-es oldalmagasság mellett valódi űrcsodák is elérhetők, amelyek oldalmagassága legfeljebb 4 m. Ennek megfelelően nálunk mindig talál megfelelő garázst járművéhez - legyen szó motorkerékpárról, autóról, kisteherautóról vagy hajóról .
 
Mobil garázs termékcsaládjaink egész évben használhatók, 100% -ban vízállóak, UV-állóak és kiváló stabilitással rendelkeznek. Néhány sátor statikus kivitelben is kapható . A mobil sátor különösen alkalmas autója garázsának, például ha a hely gyakran változik, vagy a menedékhelyre csak ideiglenesen van szükség. A hatalmas tárolósátrakkal ellentétben a sátrakat könnyű összeszerelni és szétszerelni, és szükség esetén rugalmasan és helytakarékosan tárolhatók. Ezenkívül a gépkocsibeállónak mindig rendelkeznie kell építési engedéllyel.
 
Természetesen a garázs sátor más célokra is felhasználható - például tároló sátraként vagy legelő sátorként . Sok felhasználás elképzelhető.
 
Mire kell figyelni a mobil garázs vásárlásakor:
 
Lakókocsi és autó biztonságosan elhelyezhető a garázs sátorban.
A kiváló minőségű sátorgarázsokat kifinomult felépítésük alapján ismerheti fel: csavarozott és horganyzott acélcsövek, keresztgerendák a gerincig és az átlós merevítők az oromzathoz biztosítják a nagy stabilitást és további támogatást nyújtanak a tetőhöz.
 
Győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e professzionális övvel vagy feszítő rendszerrel . Ez arra szolgál, hogy pontosan rögzítse a ponyvát a kerethez. Az optimálisan feszített ponyva megakadályozza a ponyva elmozdulását, és segíti az esővíz lefolyását . A PE ponyvákhoz képest a PVC ponyvák könnyebbek, ellenállóbbak és UV-állóbbak. A PE-ből készült ponyváknak viszont az az előnye, hogy könnyebben kezelhetők.
 
A megfelelő sátorgarázs megtalálásához először számolja ki a jármű fedett parkolóhelyéhez szükséges méretet. Ezután meg kell fontolnia, hogy szükség van-e további helyre a kézműves termékekhez vagy felszerelésekhez. A kocsibeálló sátor magassága is fontos. Egy kisebb autóval vagy motorkerékpárral szemben a lakókocsik vagy kisteherautók általában 2 m-nél nagyobb oldalmagasságot igényelnek. A Profizelt24-nél garázs sátrakat talál, amelyek oldalmagassága legfeljebb 4 m.
 
Amint meghatározta a kívánt méretet, célszerű ellenőrizni a telepítés tervezett helyét. Nem mintha később fák vagy épületek akadályoznák a garázsodat. Most válassza ki az Ön igényeinek megfelelő termékcsaládot vagy minőséget. Szilárd kompakt osztályokat szállítunk az exkluzív felső osztályig, statikával - a jármű tökéletes menedékhelyéért.
 
A sátorgarázs termékcsaládjai a Brillant Gold International Kft.-nél:
 
Sátorházainkban egy közös vonás van, amely biztosítja a stabilitást és az időjárásállóságot: a tető és az oldalsó ponyva egy darabból van. Ez egy speciális szorítórendszer segítségével különösen stabilan és precízen van rögzítve az acélszerkezethez, megakadályozva ezzel a ponyva mozgását és a beázásokat. Minden sátorgarázs 100% -ban vízálló és magas szintű UV-védelmet nyújt . Az oromzat végei bejárati kapukkal vannak felszerelve, amelyek robusztus márkás cipzárakkal gyorsan kinyithatók.
 
Az egyes garázs sátrak termékcsaládjai közötti különbségek főleg az anyagban, a felépítésben és a stabilitásban rejlenek. Így minden termékcsalád megfelel a speciális követelményeknek. Mobil garázsához PVC vagy PE ponyva közül választhat.
 
Szilárd, olcsó garázs sátor: a gazdaságos garázs sátor.
 
Gazdaságos termékcsalád: a mobil sokoldalú, PE-ből készült
 
A gyakori szétszereléshez és újra szereléshez például mobil és könnyű konstrukcióra van szükség . A Economy termékcsalád szilárd kompakt osztálya megfelel ennek a követelménynek . Ez a megfelelő választás rövid távú, ideiglenes megoldásokhoz, de egész évben használható is. A robusztus, korrózióvédett keret és a stabil, kb. 260 g / m² nehéz ponyva PE-ből viszonylag könnyen és gyorsan felállítható.
 
Prémium termékcsalád: kiváló minőségű PVC-ből készült mobil garázs
 
A Premium termékcsalád sátrai garázsok középosztályába tartozik. Ennek a vázszerkezete megegyezik az Economy termékcsaládéval. A tető burkolataként azonban kb. 500 g / m² nehéz PVC-t használnak, sűrű rácsos belső anyaggal . A prémium garázs sátor jó kompromisszum a stabilitás és a mobilitás között.
 
Professional (Plus) termékcsalád: a garázs sátor statikával együtt
 
A felsőbb osztályú Professional különösen robusztus, teljesen horganyzott acél vázzal, négyzet alakú csőprofillal és kb. 550 g / m² súlyú PVC ponyvával rendelkezik, sűrű belső rács belső anyaggal - összehasonlítva a teherautó ponyvájával . Ezenkívül a Professional vonal sátrai statikusak. Helyes beállítás esetén, a statikus kézikönyv összes információjának megfelelően, a sátorgarázs ellenáll bizonyos szél-, hó- és súlykorlátoknak. A pontos információkat a statikán találja meg a megfelelő termékleírásokban.
 
A Professional Plus mobil garázs termékcsalád ugyanazzal a vázszerkezettel rendelkezik, de még robusztusabb ponyvával:
 
Felső osztályú, statikus és rendkívül robosztus öntött PVC-ből készült ponyva . A ponyva körülbelül 720 g / m² súlyú, tűzálló és 9x könnyebb a hagyományos PVC kereskedelmi ponyvákénál ! Ezenkívül könnyen ellenáll az -30 és +50 Celsius fok közötti erős hőmérséklet-ingadozásoknak , így optimálisan felszerelt egész évben történő használatra , akár nyáron, akár télen.
 
Wikinger termékcsalád: a garázs sátrak felső osztálya
 
A Wikinger termékcsalád szintén sátrai garázsaink felső osztályába tartozik. A Viking termékeink többségének tesztelt statikája van. A Brillant Gold Kft.-nél a Wikinger garázssátrak két változata érhető el: egyrészt a Wikinger , másrészt a Wikinger Prime - mindkettő 4 m oldalmagasságig kapható. A termék méretétől függően a konstrukció csőátmérője és falvastagsága különböző. A teljesen horganyzott keret az extra robusztus négyzet alakú csőprofilban van . A sátrak közötti különbség a PVC ponyvában rejlik. A Wikinger kb. 550 g / m² nehéz PVC ponyvával rendelkezik , míg a Wikinger Prime is rendkívül robusztus, kb. 720 g / m² nehéz öntött PVC-ből készült ponyva . A prémium ponyvák 9x jobban ellenállnak a szakadásnak, mint a hagyományos PVC ponyvák, tanúsított tűzállóak és ellenállnak a magas hőmérsékleti különbségeknek .
Tűzbiztos tanúsított sátorgarázsok:
 
Ha mobil garázsának meg kell felelnie a tűzvédelmi követelményeknek, a Professional és a Wikinger termékcsaládjaink tűzálló tanúsított sátraként is kaphatók. Ezek megfelelnek a tűzbiztonság számos európai szabványának, pl. B. D - DIN 4102 - B1 / B2, A-EN 13501-1 vagy CH-BKZ 5.2. - és még sok más . Ez megteremti a legmagasabb szintű biztonságot, és biztosítási szempontból is meghatározó lehet.
 
Jelentősen növeli a stabilitást:
 
Speciális kiegészítőkkel még stabilabbá teheti az autóház sátrát. A sátrak viharvédelmével robusztus feszítőövekkel és padlózárakkal rögzítheti a mobil garázst a földre, és így optimálisan megvédheti autóját vagy hajóját a rossz időjárástól.
 
A Security Plus csomaggal a legmagasabb szintű stabilitás érhető el - ez a csomag a Wikinger termékcsalád termékében található. A speciálisan kialakított acélkábel-rendszerek, a padló rögzítési rendszere és a megerősített feszítő szíjak sokszorosan növelik a stabilitást és a stabilitást. A földre történő rögzítéshez választhat professzionális csapok vagy professzionális betonhorgonyok között, a felület típusától függően.
 
Karbantartás és javítás:
 
A sátrak karbantartása fontos és rendszeresen elvégzendő. Ha a folyamat során kárt fedeznek fel, akkor azt gyorsan meg kell javítani. Az ép sátorban a legmagasabb a stabilitás. Speciális javító készleteket is kínálunk, amelyek segítségével kisebb javításokat végezhet. Például a ponyvában lévő lyukat speciális PVC ragasztóval és PVC tapaszokkal lehet rögzíteni. A mellékelt fűzőlyukjavító készlettel gyorsan kicserélheti a szakadt lyukakat, így a ponyva ismét optimálisan rögzíthető a kerethez.
 
Ha a sátrat viharok vagy rongálás súlyosan megrongálta, a Golden Way Mo Ltd. a vásárlás dátumától számított 10 évig számos termékhez pótalkatrészeket tud biztosítani . Körülbelül 55 000 alkatrész van raktáron raktárunkban. Legyen szó ponyváról vagy oszlopokról, tőlünk kaphat szinte minden alkatrészt a sátrakhoz.
 
Szolgáltatásunk és garanciáink
Az ügyfélre összpontosítunk. Élvezheti kiemelkedő szolgáltatásainkat és több éves támogatásunkat, például 10 éves pótalkatrész-beszerzést vagy tanácsadást. További plusz: nagyszámú termékspecifikus garancia, pl. B. rozsda perforáció ellen vagy PVC ponyván. Csak nálunk van 100% -os elégedettségi garancia és garázs sátrak különböző szélességben és hosszúságban.

 

mobil_garazs_csoszerkezet.jpg

 

 

carport_-_garazs_16_x_24m.jpg

carpot_-_garazs_24_x_36m.jpg 

 

carport_-_garazs_sator_33_x_48m.jpg

 

carport_-_garazs_sator_60_x_60m.jpg

 

carport_-_garazs_sator_70_x_70m.jpg

 

 

 

mobil_garazs_24x36m_pvc_500_sotetzold.jpg

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 233
Tegnapi: 282
Heti: 1 060
Havi: 2 432
Össz.: 593 899
Oldal: GARÁZS MOTOR AUTÓ LAKÓKOCSI KISHAJÓ TÁROLÓ SÁTOR
Vattacukor gépek! Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Vendéglátó Sátor - © 2008 - 2024 - pavilon.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat