Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Raktár Vendéglátó Kiállító Sátor

PAVILON SÁTOR, PONYVAGARÁZS, SÁTORGARÁZS, GARÁZS, SÖRSÁTOR, PIACI SÁTOR, RENDEZVÉNYSÁTOR. GÁZ/12V - 220V ELEKTORMOS VATTACUKOR GÉP, ÉS 220V POP-CORN GÉP

  SÁTOR HASZNÁLATBAVÉTELI ÚTMUTATÓ-HASZNÁLATI UTASÍTÁS + VIDEÓ! 

 

1/ Kérem, vegye ki a csomagolásból a fém vázat, és a tetőponyvát. Ezt követően húzza szét a pavilon lábait, a nyitási szélesség 30-40%-ig. Tegye rá a tetőponyvát a vázra úgy, hogy a váz sarkain, és a tető sarkain található tépőzárak illeszkedjenek egymáshoz, de a ponyván, és a vázon lévő tépőzárat még ne simítsa össze. Igazítsa középre a sátor szerkezeten a ponyvacsúcsot, és a sarkokat. (A sátrat egyszemély is felállíthatja, melyet videónkban bemutatunk!)

 

2/ Fogja meg az összekötőket, és egymástól távolodva húzza szét, ameddig a keret szét nem nyílik, és ekkor a középkonzol kiemeli a tetőt. (Figyelem: Ne akkor rakja a sátorra a ponyvát, amikor az már 100%-ban nyitott, és a keretek be vannak csattintva, mert a sarkoknál a ponyva elszakadhat!)                                                                                 

3/ A sarkoknál a ponyvát húzza fel, hogy az ne nehezítse a sátor keret kifeszítését. Rögzítse (csattintsa be) a felső keretet, mind a négy lábnál, a váz felső részén található csapok - bajonettzár, vagy a kihúzógyűrű segítségével, a pavilon mind a négy sarkánál. A sátor keretre ezt követően kell rásimítani a tetőponyvát a sarkoknál.

 

4/ A teleszkóposan működő lábakat húzza ki oly módon, hogy a talpra lépjen rá és húzza felfelé a szerkezetet. A lábakat csappantyúsan, vagy a bajonettzárakkal lehet a biztosító patentok benyomásával, vagy a kihúzógyűrűk segítségével kihúzni a felállítás magasságáig. Az összecsukás esetén, ugyanezeket a folyamatokat végezze, ellentétes sorrendben.

 

Figyelem!

Ne akkor rakja a sátorra a ponyvát, amikor az már 100%-ban nyitott, és a felső keretek bajonettzárai be vannak csattintva, mert a sarkoknál a ponyva a feszítés következtében szétszakadhat! 

A Pavilont nagy viharban, viharos szélben, illetve hóesésében csukja össze, vagy a sarkoknál feszítse ki feszítő kötéllel a sátor mind a négy oldalát, és rögzítse leszúró tüskével a talajhoz!

 

Nem vállalunk garanciát, a helytelen összeszerelés következtében keletkezett ponyva sérülésekre, a ponyva szétvágására a kibontásnál, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra (törés­, lopás­, fagy­, vihar, felhőszakadás, jég), illetve a napi igénybevétel, elhasználódás során keletkezett természetes kopásokra!

 

FIGYELEM!

A sátrakra viharkárgarancia nem jár!

Erős, stabil konstrukcióról van szó, de a gyártó vihar esetén nem vállal garanciát.

Javasoljuk, hogy a felállítást követően haladéktalanul foglalja bele a sátrat az ingatlanbiztosításába!


Biztosítási események (pl. jégeső, vihar, széllökések, árvíz, áradás, hónyomás stb) következtében keletkezett károkra nem fogadunk el reklamációt, azt ingatlanbiztosítójával tudja rendezni!

A leírtak vonatkoznak a konstrukcióra és ponyvára egyaránt.

 

golden_way_ltd._-_sator_hasznalati_utasitas_20160419.jpg

 

 


VIDEÓ - HASZNÁLATI UTASÍTÁS A FLEXIBILIS SÁTOR HASZNÁLATBAVÉTELÉHEZ!

 

 

  

                                   goldenway_-_logo_1372594127.jpg

 

GOLDEN WAY TENT / London – Budapest

Honlap:

http://thegoldenway.hu 

http://pavilonsator.eu

M: +36-70-296-4404

   

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 122
Tegnapi: 64
Heti: 360
Havi: 683
Össz.: 530 209
Oldal: PAVILON SÁTOR HASZNÁLATI UTASÍTÁS - GARANCIA
Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Raktár Vendéglátó Kiállító Sátor - © 2008 - 2023 - pavilon.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat