Vattacukor gépek! Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Vendéglátó Sátor

PAVILON SÁTOR, PONYVAGARÁZS, SÁTORGARÁZS, GARÁZS, SÖRSÁTOR, PIACI SÁTOR, RENDEZVÉNYSÁTOR. GÁZ/12V - 220V ELEKTORMOS VATTACUKOR GÉP, ÉS 220V POP-CORN GÉP

BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉGET IS BIZTOSÍTUNK, INTERNETEN KERESZTÜL!

 

Biztonsági előírások

Tranzakcióinak harmadik féltől való jogosulatlan hozzáféréstől való védelme érdekében a SumUp a legmagasabb kártyás fizetési biztonsági előírásoknak megfelelően működik:

  • PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) a legmagasabb adatvédelmi szabvány az adatátvitel és az adattárolás tekintetében.
  • SSl (Secure Socket LAyer) és TLS (Transport Layer Security) “titkosítási egyezmény”, amelyek védik az interneten továbbított adatokat. Jelenleg 256 bites titkosítást használunk, a lehető legmagasabb szintet.
  • PGP (Pretty Good Privacy) egy nemzetközi szabvány a biztonságos személyes adat tárolására.

Gyűjtött információk

SumUp-fiók létrehozásakor a következő információkra van szükségünk:

  • Kereszt- és vezetéknév
  • Cím/hely
  • Telefonszám
  • Email cím
  • Cég adatai
  • Bankszámla adatai
  • Egyéb kapcsolódó információk az üzleti típustól függően

A szükséges ellenőrzési folyamatok későbbi elvégzéséhez további személyes adatokat kérhetünk Öntől, vagy olyan harmadik féltől származó hitelesítés szolgáltatást, akikkel szerződéses kapcsolatban állunk.

Fontos

A SumUp semmilyen körülmények között nem kéri Öntől, hogy e-mailben küldje el a bejelentkezési adatait. Ugyanez igaz a telefonon keresztül is: a SumUp nem hívja fel Önt a jelszavát kérve. Kérjük, soha ne adja meg jelszavát telefonon vagy e-mailben. Szükség esetén a SumUp az e-mail címének megerősítését fogja kérni a fiók azonosítása érdekében.

SumUp nem fogja eladni vagy bérbe adni személyes adatait harmadik félnek. A fizetések biztonságos feldolgozásához (pl: csalás megelőzése) és szolgáltatásunk biztosításához szükséges, hogy a fizetési információk egy részét megosszuk partner-vállalatokkal.

További információ

Az Ön és ügyfelei pénzügyi biztonsága mindig kiemelt prioritásunk. Ezért esetenként felkérhetjük Önt, hogy adjon további információt azokra a konkrét kártyás fizetésekre vonatkozóan, amelyeket a SumUp szolgáltatások segítségével dolgoz fel. Ezek a kérelmek nagyon ritkák, és azért történnek, hogy megvédjék fiókját és a kártyatulajdonosokat, akikkel üzletet folytat.

Ezekben az esetekben a SumUp további információkat kérhet az Ön által nyújtott árukról és / vagy szolgáltatásokról, az egyes tranzakciókkal kapcsolatos számlákról és az ügyfél elérhetőségeiről (ha rendelkezésre állnak), hogy ellenőrizhessük a fizetést.

 

Hálózati biztonság és technológia

Köszönhetően a ténynek, hogy a SumUp eszköz titkosít minden információt, ahogy a kártyát olvassa, a tranzakció folyamán semmilyen titkosított adatot nem tárol az eszközön.

Csapatunk keményen dolgozik az Ön biztonsága érdekében, ezért folyamatosan frissítjük rendszerünket, biztosítva ezzel a megfelelő szintű védelmet. Továbbá megteszünk minden olyan intézkedést, amely rendszerünk és ügyfeleink adatainak védelméhez szükséges. Minősített belső és külső csapataink rendszeresen tesztelik biztonsági rendszerünk.

Mobileszközök és biztonságos fizetések

SumUp fizetéseket a legmagasabb ipari biztonsági szabványoknak megfelelően dolgozzuk fel. A SumUp tranzakciós folyamata biztosítja az összes adat titkosítását és a biztonságos fizetési szerverünkre történő átutalást.

Ezenkívül a SumUp soha nem tárol érzékeny adatokat mobileszközön, például okostelefonján, táblagépén, vagy a Kártyaolvasón.

 

Technológia

SumUp engedéllyel rendelkező elektronikus pénzforgalmi intézmény. A Financial Conduct Authority engedélyszáma 900700. EMV (Europay, Mastercard, és Visa) kompatibilis és PCI-DSS álltal igazolt. Minden fizetés a legmagasabb biztonsági standardek alapján kerül feldolgozásra.

A SumUp szabadalmazott, teljeskörű fizetési platformja a világ első olyan teljes mértékben igazolt EMV mPOS rendszer amely lefedi az egész fizetési folyamatot: a kártya terminálokat, az Android és iOS mobil app-eket, a fizetés feldolgozási platformot, és a kockázat valamint csalás elleni megoldásokat. SumUp az egyetlen olyan mPOS szolgáltató amely saját maga álltal tervezett és fejlesztett EMV kártya terminálokkal rendelkezik.

A SumUp Air Kártyaolvasó egyike a legbiztonságosabb kártyával fizetési módszereknek és teljes hitelesítést nyert különböző szabályozó szervektől:

PCI PTS V4.0 Felhatalmazás, (SRED) EMV Szint és & Szint 2 bizonyítványok Mastercard Pay Pass, Visa Pay Wave, American Express Expresspay Mastercard TQM Mastercard TIP, Visa ADVT felhatalmazás Visa Ready felhatalmazás

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 238
Tegnapi: 282
Heti: 1 065
Havi: 2 437
Össz.: 593 904
Oldal: BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉG!
Vattacukor gépek! Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Vendéglátó Sátor - © 2008 - 2024 - pavilon.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat