Vattacukor gépek! Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Vendéglátó Sátor

PAVILON SÁTOR, PONYVAGARÁZS, SÁTORGARÁZS, GARÁZS, SÖRSÁTOR, PIACI SÁTOR, RENDEZVÉNYSÁTOR. GÁZ/12V - 220V ELEKTORMOS VATTACUKOR GÉP, ÉS 220V POP-CORN GÉP

Egy Arany-Út Kft szolgáltatása kizárólagosan közvetítőként (Közösségi termékértékesítő) Vesz részt a termékértékesítésben, a mindenkori Partnerei révén, Így fizikailag egy csomaggal a mindenkori Partnerek (Fürgefutár - fuvar és postai Szolgáltató), és a Vevők érintkeznek.

A Termékek közvetlenül a vevő telephelyére kerülnek leszállításra, Közösségi termékértékesítés keretében. Tevékenységét a magyar vevők RÉSZÉRE, AZ Angol Logisztikai központjából szervezi.

Közösségen belüli termékértékesítés:

Az általános Szabályok szerint adózó áfa-alanynak Kötelező Közösségi adószámot kérnie, ha other tagállambeli adóalannyal Kereskedelmi kapcsolatot létesíteni Kivan. Kereskedelmi kapcsolatnak minősül a termékbeszerzés és értékesítés, Szolgáltatás nyújtása és igénybevétele. A Közösségi adószámot AZ ügylet létrejöttét megelőzően Kell kiváltani. 
A Közösségen belüli termékértékesítés AZ Áfa-törvény 89.§-Aban meghatározott feltételek fennállása esetén adómentes.

Az adómentesség feltételei: 

A két Fél egymástól eltérő tagállamban nyilvántartásba Vett, Közösségi adószámmal rendelkező adóalany Legyen. Nem feltétel azonban, Hogy AZ adóalanyok a nyilvántartás tagállamában székhellyel is rendelkezzenek. Pl. Két magyar székhelyű Vállalkozás KÖZÖTT van létrejöhet Közösségi termékügylet, ha a vevő Egy Másik tagállambeli Közösségi adószámmal rendelkezik, ÉS AZ ügylet Soran EZT AZ adószámot adja meg. 
A termék feladása belföldről other tagállamba kerüljön. Nem követelmény azonban, Hogy egy termék abba a tagállamba kerüljön, where a termék beszerzőjének illetősége van. Nem teljesül a feltétel, ha a Szállítás Harmadik országba történik. 
A kiszállítás igazoltan történjen. A hitelt érdemlő igazoláshoz a felektől és / Vagy Harmadik személytől származó, a Szállítás megtörténtét igazoló Hiteles dokumentum szükséges. A hiteles dokumentumokról taxatív felsorolás Nem található, legelterjedtebb a CMR fuvarokmány. A fuvarokmányon KÍVÜLI other igazolás elsősorban akkor igazolja hitelt érdemlően a kiszállítás tényét, ha a felektől eltérő személytől származik, pl. külföldi Hatóság, raktározó Cég, stb.

Ugyancsak adómentes termékértékesítésnek minősülnek a Következő Speciális ügyletek:

Távolsági értékesítés:

Speciális Szabályok vonatkoznak azokra a Közösségi termékértékesítésekre, amelyekben a vevő adóalany Nem, Vagy adómentes, Vagy Különleges jogállású Mezőgazdasági Termelő, Aki Nem rendelkezik Közösségi adószámmal.

Ezen termékértékesítések UTÁN AZ eladó egy Saját tagállamában egy Belföldi adómértéknek megfelelő adót fizeti, EZT azonban: Csak az átvevő tagállam Által meghatározott értékhatárig (legtöbb tagállamban 35 ezer euró) alkalmazhatja. Ha meghaladja EZT AZ összeghatárt, akkor AZ eladó Köteles adóalanyként bejelentkezni a célországban. EZT 15 NAPON belül a magyar adóhatósághoz a BE Kell jelenteni.

                          goldenway_-_logo_1372594127.jpg

     GOLDEN WAY - TENT

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 245
Tegnapi: 282
Heti: 1 072
Havi: 2 444
Össz.: 593 911
Oldal: Golden Way Ltd. - Közösségen belüli Termékértékesítés!
Vattacukor gépek! Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Vendéglátó Sátor - © 2008 - 2024 - pavilon.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat