Vattacukor gépek! Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Vendéglátó Sátor

PAVILON SÁTOR, PONYVAGARÁZS, SÁTORGARÁZS, GARÁZS, SÖRSÁTOR, PIACI SÁTOR, RENDEZVÉNYSÁTOR. GÁZ/12V - 220V ELEKTORMOS VATTACUKOR GÉP, ÉS 220V POP-CORN GÉP

KÖBE – Munkanélküliségi Biztosítás 

Jelen gazdasági helyzetben a munkahelyek biztonsága egyre bizonytalanabb.

Az állami segély alacsony mértéke szükségessé teszi az öngondoskodást, melynek sokak számára az egyedül megfizethető formája a KÖBE által kínált – Munkanélküliség Biztosítás, mely egyedülálló módon mindösszesen négyféle  kockázatra nyújthat fedezetet a feltételek fennállása esetén! Lásd lentebb.

A Munkanélküliség Biztosítás lényege:

Ha Ön munkáltatói rendes felmondás útján (közös megegyezés esetén nem szolgáltat a biztosító) elveszíti állását, valamint regisztrált álláskeresőként álláskeresési járadékban részesül és rendelkezik Munkanélküliség Biztosítással, akkor a Biztosító havonta kiegészíti Önnek az álláskeresési járadékát azzal az 50 000 és 700 000 forint közötti összeggel, melyet Ön szerződéskötéskor biztosítási csomag formájában, nettó jövedelméhez igazodóan választott.

Fontos tudni, hogy a biztosítás, várakozási időt is tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy ha Ön a várakozási idő alatt veszíti el állását, akkor a Biztosító szolgáltatási kötelezettsége nem áll fenn. A várakozási idő munkanélküliségi modul esetében 180 nap. Befogadott biztosítási esemény fennállásakor a biztosító nyolc hónapon keresztül szolgáltat.  (beleértve az önrészesedési időszakot, mely munkanélküliség modul esetén 60 nap: vagyis az első 2 hónapban az Állam által biztosított támogatásban részesül, ezt követően a támogatás kiegészül a biztosító által nyújtott szolgáltatással).
A keresőképtelenség modulnál ez annyiban módosul, hogy a Biztosító az Ajánlat aláírását követő 31. naptól fogva nyújt fedezetet. A várakozási idő alatt bekövetkezett baleset, vagy betegség esetén a Biztosító nem szolgáltat.  

Milyen kockázatokra terjed ki a biztosítás?

  1. 1.  Munkanélküliség (alapmodul)

Amennyiben önhibáján kívül megszűnik az állása/jogviszonya, a KÖBE MUNKANÉLKÜLISÉG biztosítás 50.000.-Ft és 700.000.-Ft közötti rendszeres havi juttatásban részesíti.

  1. 2.  Keresőképtelenség (opcionális modul)

Amennyiben egy váratlan betegség következtében Ön keresőképtelen állományba kerül, a KÖBE - MUNKANÉLKÜLISÉG biztosítás 25.000.-Ft és 125.000.-Ft közötti rendszeres havi juttatásban részesíti akár 7 hónapig.

  1. 3.      Baleseti rokkantság, maradandó egészségkárosodás (opc. modul)

Amennyiben Ön egy baleset maradandó egészségkárosodást szenved, a KÖBE MUNKANÉLKÜLISÉG biztosítás egyszeri 1 millió és 5 millió Ft közötti juttatásban részesíti.

     4. Baleseti halál (opcionális modul)

Amennyiben Ön egy baleset folytán életét veszti, a KÖBE – MUNKANÉLKÜLISÉG biztosítás egy egyszeri 1 millió és 5 millió Ft közötti juttatásban részesíti családját vagy az Ön által megjelölt kedvezményezetteket.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kártérítés mértéke függ az Ön által kiválasztott biztosítási csomagtól.


Hatvanhat meghatározott biztosítási csomag alapján választhatja ki a szolgáltatási összegeket, figyelembe véve azt, hogy kiválasztott biztosítási csomag nem haladhatja meg az irányadó havi nettó jövedelmének 70%-át.

 

Ki lehet biztosított?

Ön akkor igényelheti a KÖBE – CORIS MUNKANÉLKÜLISÉG biztosítást, amennyiben:

·         életkora meghaladja a 22 évet, de nem éri el az 65 évet,

·         Legalább 12 hónapon keresztül ugyanazon munkáltatónál folyamatos és határozatlan tartamú és minimum heti 30 órás jogviszonnyal/munkaviszonnyal rendelkezik.

A pontos befogadási feltételeket a mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a fenti termékismertetés tájékoztató jellegű, nem tartalmazza a termékkel kapcsolatos valamennyi információt és nem minősül ajánlattételnek.

A részletes kondíciókat és Biztosítási feltételeket a mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél tájékoztató tartalmazza.

 

 

KÖBE BIZTOSÍTÓ - Csongrád megye - Szeged
KöBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
6725 Szeged, Vám tér 3/c Mobil: +36 70 296 4404
Telefon:  +36 (62) 550-828  Fax:  +36 (62) 550-829
E-mail: bankbiztositas@gmail.com Read more: http://kobebiztosito.hupont.hu/7/kobe-munkanelkulisegi-biztositas-uj-egyeduli-termek#ixzz6DjhGOVna

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 262
Tegnapi: 282
Heti: 1 089
Havi: 2 461
Össz.: 593 928
Oldal: KÖBE Munkanélküliségi Biztosítás! Új Egyedüli Termék!
Vattacukor gépek! Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Vendéglátó Sátor - © 2008 - 2024 - pavilon.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat