Vattacukor gépek! Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Vendéglátó Sátor

PAVILON SÁTOR, PONYVAGARÁZS, SÁTORGARÁZS, GARÁZS, SÖRSÁTOR, PIACI SÁTOR, RENDEZVÉNYSÁTOR. GÁZ/12V - 220V ELEKTORMOS VATTACUKOR GÉP, ÉS 220V POP-CORN GÉP

 

 

 

 

new_york_state_idl.jpg

 

 

 

 

 

AMERIKAI NEMZETKÖZI JOGOSÍTVÁNY 

 

USA EXPRESS IDL TRANSLATION

 

 e-mail: 2013goldenway@gmail.com

 

M: +36 70 296 4404

 

 

 

Rendeléshez kérem kattintson a linkre!

 

 

 

Read more: Kattints:

 

http://usa-express-idl.webnode.hu

 

Non Governmental Organization Translation Driver's License On 29 Foreign Languages!

 

 

 

 

A Nemzetközi Jogosítvány (vagy engedély) által kibocsátott, a szervezet fordítása a nemzeti jogosítvány, amely segít az autós vezetni a különböző területeken nem tapasztalható nehézségek különböző nyelvi akadályok. Ez a Nemzetközi Jogosítvány azonban csak akkor használható együtt az eredeti jogosítvány. (Nem kormányzati szerv által fordított jogosítvány!)

A cél a nemzetközi vezetői engedély ismertetett ENSZ-egyezmények a közúti közlekedésről és a biztonság, amit tartottak 1923, 1943, 1949 és 1968, valamint létrehozta a szabványok nemzetközi vezetői engedély.

Sok országban nem szervezetek, mint például az AAA az USA-ban, amelyek a nemzetközi vezetői engedély csak azoknak, akik rendelkeznek egy amerikai jogosítványt, és szeretné használni kívül az USA-ban. Szervezetünk segíti az embereket abban azokat az országokat, amelyek nem nyújtanak nemzetközi vezetői engedély nehézségek leküzdése vezetés az idegen országokban azáltal, hogy a nemzetközi jogosítvány.

A Nemzetközi Jogosítvány fordítása / értelmezése natív jogosítványt, és nagyon egyszerű, és könnyen érthető. A Nemzetközi Jogosítvány által kiadott szervezetünk két részből áll: egy műanyag kártya és útlevél-szerű füzet. A műanyag kártya hasonlít a formátuma más elismert vezetői engedély a könnyebb megértést. Az útlevél-szerű füzetnek angol adatok számozott idegen nyelvű fordítás mellett, hogy a könnyebb összehasonlítást és a megértés.

A biztonsági funkció, hogy elkerülhető legyen a hamisítás nemzetközi jogosítvány, a Security Shield Hologram, amely magában foglalja minden kártya. Védi a kártyát, meghosszabbítja az életet, és kiküszöböli annak lehetőségét, hamisítás.

 

Ha utazik a világban, vigye magával a Nemzetközi Jogosítványt!

 

A Nemzetközi Jogosítvány által biztosított IDL Express Services fordítása a hivatalos állami kibocsátású natív jogosítványt a több nyelven, úgy tervezték, hogy könnyen használható és könnyen érthető mind az angol és nem angol beszélő. Ez hasznos lehet előny autósok, akik utaznak a tengerentúlon, amelyek nehézségekkel küzdenek a különböző nyelvi akadályok bemutatásával, hogy a tisztviselők, hogy segítsen nekik jobban értelmezni a natív jogosítvány.

 

DP vagy közismert nevén a nemzetközi vezetői engedély a, amelyekről a kormányzati szervek, mint például a helyi DMV és más magánszervezetek, kibocsátására felhatalmazott IDP által a fogyasztók számára. Az IDL nincs hivatalos státusza, és nem biztosít semmilyen jogi kiváltságokat vagy jogokat a fogyasztókra.

 

 

 

Szolgáltatások és díjak:     

 

A Nemzetközi Jogosítvány igazolványkép-füzet tartalmaz nyolc oldalt több nemzetközi nyelveken képviselő a National Jogosítvány kíséretében a műanyag kártya akkora, mint egy hitelkártya, amely elfér a pénztárca kényelmesen. 

 

IDL Express kínál a hajózás több mint 45 különböző országban szerte a világon. További információ Szállítás / Levelezési folyamatot.     

 

 

Típusú IDL dokumentum

Lejár Díjak
  IDL FÜZET és műanyag kártya ---------  
-------
 
------- 
  IDL FÜZET és Műanyag kártya - 3 év
3 év
$ 200,00 
  IDL FÜZET és Műanyag kártya - 5 év
5 év
$ 300,00 
 

IDL FÜZET és Műanyag kártya - 10 év

10 év
$ 500,00 
   
 
 

 

 

          Szállítás és kezelése Services
  DHL NEXT DAY USA SERVICE ONLY - $ 48,00
  DHL International (7-10 munkanap) - 80,00 $
  DHL nemzetközi expressz (2-3 munkanap) - 100,00 $
 

 

 

 

  * Ha a kártya elvész vagy ellopják, akkor lépjen kapcsolatba velünk azonnal jelenteni az elvesztés vagy lopás, és gondoskodik a szabad csere kártyát kell küldjük el. Meg kell őriznie a nemzeti vezetői engedély és egy másolatot a nemzetközi vezetői dokumentum egy kényelmes helyen, elkülönítve a IDL kártyát.

 

Contact

 

USA EXPRESS IDL

http://usa-express-idl.webnode.hu

e-mail: 2013goldenway@gmail.com

6533 Hollywood Blwd. Los Angeles, California 90028 

A hivatalos nemzetközi vezetői által kiadott dokumentum a Nemzetközi Automobil Szövetség fordítása a nemzeti jogosítvány, amely csökkenti a kapcsolódó nehézségek különböző nyelvi korlátok, és hozzáteszi, a kényelem, hogy az autósok utazások különböző területeken. 

 

Azonban a hivatalos nemzetközi fordítása jogosítvány nincs hivatalos státusza, és nem biztosít semmilyen jogi kiváltságokat vagy jogokat a fogyasztókra. 

 

A nemzetközi vezetői engedély kiadása a kormányzati ügynökségek vagy magánjogi szervezetek által kijelölt egy ország kormánya az egyetlen hivatalos fordítását személy jogosítvány.

 

Bár sok országban nincs hasonló szervezetek az American Automobile Association (AAA), az USA-ban, amely a nemzetközi vezetői engedély, a szervezet kínál egy alternatív módja, hogy felszámolja a nyelvi különbségek utazás közben.

 

A stílus, hogy visszük az igen egyszerű és könnyen érthető. Az angol adatok számozott idegen nyelvű fordítás mellett, hogy a könnyebb megértést.

 

A hivatalos nemzetközi vezetői által kiadott dokumentum IAA két részből áll, egy műanyag kártya és a füzet. Az autós el kell végeznie mind mindenkor, együtt az eredeti érvényes licenccel rendelkezik.

 

Mi is folyamatosan, adatbázis valamennyi tagunk, amely biztonságosan található a honlapunkon. Az a személy, aki megkapta a hivatalos nemzetközi vezetői dokumentum irodánkban is nyomon követi a status beírja a nevét a "ellenőrizze a Status" ablakot.

 

 

 

Nem hivatalos nemzetközi vezetői dokumentum

 

Másik előnye az a hivatalos nemzetközi vezetői Dokumentum:

 

 

 

Nincs hivatalos teszt szükséges, mivel ez a fordítás az eredeti jogosítvány. A nyomtatott 8 nyelven - hat ENSZ hivatalos nyelvén (angol, francia, spanyol, orosz, arab és kínai), valamint a német és japán.

 

 

 

A hivatalos nemzetközi vezetői dokumentum nem jogi megfelelője a nemzetközi vezetői engedély (IDP), amely a hivatalos dokumentum szükséges külföldi vezetés és a bérlése egy autó.

 

Ha a hordozója az érvényes amerikai jogosítványt, és utazik az Egyesült Államokon kívül, vagy az Egyesült Államok területén, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba AAA iroda további információkat.

 

        newcollage_small_-_idl.jpg

 

internationaldriverslicense.jpg

 

translationbooklet.jpg

 

floridai_jogsi.jpg

 Read more: 

 

http://usaexpressidl.hupont.hu/#ixzz6I5C2yhZy

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 225
Tegnapi: 282
Heti: 1 052
Havi: 2 424
Össz.: 593 891
Oldal: AMERIKAI JOGOSÍTVÁNY
Vattacukor gépek! Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Vendéglátó Sátor - © 2008 - 2024 - pavilon.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat