Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Raktár Vendéglátó Kiállító Sátor

PAVILON SÁTOR, PONYVAGARÁZS, SÁTORGARÁZS, GARÁZS, SÖRSÁTOR, PIACI SÁTOR, RENDEZVÉNYSÁTOR. GÁZ/12V - 220V ELEKTORMOS VATTACUKOR GÉP, ÉS 220V POP-CORN GÉP

HÁZTARTÁSI VATTACUKOR GÉP – ASZTALI  / CSALÁDI VÁLTOZAT!

Bttó ára: 20.990.-Ft

(A vattacukor géphez, ajándékba adunk: 3x15dkg Ízesített-Bekevert alapanyagot (választható 15íz), 20 db ajándék pálcát, és egy vattacukor kanalat, az adagoláshoz.)

asztali_csaladi_vattacukor_gep.jpg

Nem lenne jó, ha elkészíthetné saját házi vattacukrát? Adjon egy nosztalgikus csavart az utcai bulijához, a gyerekek születésnapjához vagy a házibulihoz ezzel a Nedis vattacukorgéppel.

Ínyencek számára gyártották ezt a vattacukor gépet! Egyszerűen használható és igazi ünnepi hangulatot teremt. Gyermek partyk-ra és otthoni vattacukor készítésre kítűnően alkalmas. Egy merőkanálnyi sima kristálycukorból pillanatok alatt elkészíthető a vattacukor. Ételfesték hozzáadásával színes vattacukor is készíthető.
Micsoda csoda! A házi készítésű vattacukorral garantált sikerre számíthat az együtt bulizó gyerekek körében. A vattacukor képződése megkezdődik 2-3 perc elteltével ,
bekapcsolás után. A pálcikát az edény felett kell forgatni és már
fogyasztható is a vattacukor.

A vattacukor készítő, vattacukor gép kezelőnek valójában nem kell semmilyen speciális, külön előképzettséggel rendelkező személynek lennie, hiszen a vattacukor készítő gép működésének elsajátítása nem nehéz.

A vattacukor készítő gép működése egyszerű fizika, arra épül, hogy a cukor hő hatására folyékony állagú lesz és egy mozgató erő hatására fonalas szerkezetet vesz fel, melyet a vattacukor készítő ember felfon egy pálcikára. A vattacukor készítő gép valójában úgy néz ki, hogy van egy nagy felfogó edény, annak a közepén pedig egy kis tartó, melybe a cukrot kell tenni. Ezt a belső részt pörgeti és hevíti egy motor, mely ennek hatására forgásba kezd a lyukacsos cukortartó és a kis lukakon oldalra kirepül az olvadt cukor, mely immár inkább karamellnek mondható, mint cukornak. Ekkor a vattacukor készítő a pálcikát forgatva felcsavarja a cukorfonalat.

A vattacukor készítő és a vattacukor gép valójában mindig mindenhol jelen van, ahol gyerekek vannak, hiszen melyik kis gyerkőc tud ellenállni ennek a ragacsos, édes, könnyű finomságnak.

A vattacukor készítő célcsoportja főként a gyerekek, de a felnőttek sem vetik meg az édességet, gyermekkorukat idézi vissza ez a laza szerkezetű bárányfelhőszerű nyalánkság.

Leírás

Ez a vattacukorgép nagy sláger lesz születésnapi zsúrokon vagy egyéb összejöveteleken. Egyszerűen csak bele kell önteni a cukrot a gépbe és perceken belül élvezhetjük a finom vattacukor ízét.

És így működik: a vattacukor készítés előtt 5 perccel kapcsolja be a gépet, hogy bemelegedjen. Amikor forog, egy pillanatra meg kell állítani a cukor betöltéséhez. Ezt követően egyből vissza kell kapcsolni, anélkül hogy a gép lehűlne. Amint a gép az első cukorszálakat elkészítette egy fapálcával szedje fel őket. Emelje meg a pálcát egy pillanatra, hogy a szálakat feltekerhesse. A vattacukor dúsabb lesz, ha vízszintesen tartja a pálcát. A cukron kívül a csomag mindent tartalmaz, amire a vattacukor-készítéshez szüksége lesz. Annyira könnyű vattacukrot csinálni, hogy bárki megteheti.

Egy kis gyakorlással pillanatokon belül elkészítheti gyermekei számára a vattacukrot. A csomag 1 vattacukor-gépet, 1 mérőkanalat és 10 bambuszpálcát tartalmaz.

 

Jellemzők:

Színe: piros

Anyag: PP + alumínium + rozsdamentes acél

Méret: 28 x 26 x 17,3 cm (Ho x Szé x Ma)

Tál átmérője: 26 cm

Tápegység: 220-240 V~, 50 Hz

Teljesítmény: 480 W

A csomag 1 vattacukor-gépet, 1 mérőkanalat és

10 bambuszpálcát tartalmaz.

EAN: 8718475508588

SKU: 50511

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 113
Tegnapi: 64
Heti: 351
Havi: 674
Össz.: 530 200
Oldal: Asztali Családi Vattacukor gép
Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Raktár Vendéglátó Kiállító Sátor - © 2008 - 2023 - pavilon.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat