Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Raktár Vendéglátó Kiállító Sátor

PAVILON SÁTOR, PONYVAGARÁZS, SÁTORGARÁZS, GARÁZS, SÖRSÁTOR, PIACI SÁTOR, RENDEZVÉNYSÁTOR. GÁZ/12V - 220V ELEKTORMOS VATTACUKOR GÉP, ÉS 220V POP-CORN GÉP

Importált ízesített, és színezett USA gyártmányú "bekevert" alapanyag profi vattacukor készítéshez - gyártásához Eladó!Forgalmazza: Golden Way Mo Ltd.
M: +36702964404
Mail: 
Honlap: http://vattacukorkiraly.hupont.huVigyázzon A Gyermekek Egészségére, És NE TESCO Ételfestékkel, És Bolero Italporral Készítse A Vattacukrot, Mert Káros Az Egészségre, És A Vattacukor Gépeket Is Tönkreteszi!

 

e-mail-ben történő megrendelés hez kérjük sziveskedjen megadni a megrendelő

Szállítási/Számlázási nevét, Vevő Címét és Telefonos elérhetőségét:Általában, minimum tétel: 4 X 25 dkg (25 dkg Ízesített cukorból ~15-20db vattacukor gyártható, a mini asztali vattacukor géppel)250gr (25dkg) / Íz kiszerelés Bttó ára: 850.-Ft + Utánvétel/Gls Futár szállítás.A kiszerelés még lehet 1/2kg, vagy 1kg, de akár több kg is...

Az alapanyag ízesítője külön e célra készült, természetes (növényi) alapanyagú USA gyártmány, mely nem csak aroma egyben, hanem ízesítés és színezék is!

Ne gyártsa a vattacukrot ételfestékkel, és Boleróval, ne rontsa a fogyasztók egészségét, mely egyben keserű ízt is ad a terméknek, valamint a vattacukor gép fejbe is beleég!

Megjegyezném tehát, hogy nem elég az árusítás kiviteléről-külalakjáról beszélni, hiszen a gyerekeket, vendégeket ettől jobban érdekli a vattacukor minősége, legfőképpen a vattacukor íze!

Legtöbb kereskedő ezzel szemben csak színezi (ételfestékkel, mely káros élettani hatású, és keserű ízű a 200 fokon történő megpörköléskor) a vattacukrot, de nem ízesíti, ezért mindegyik elnevezésű, és színű vattacukruk egyformán - tényleg vatta ízű -, tehát színes, és keserű utóízű!

Azon kereskedők akik néhány éve vannak a piacon eleve nem jutnak hozzá ehhez az ízesítőhöz, de sokan költségkímélés miatt úgy gondolják, hogy elég a cukrot csak ételfestékkel festeni, és esetleg Boleróval ízesíteni!

Megrendelhető "előre bekevert" vattacukor ízeink:

citrom (sárga),
lime (zöld citrom) (zöld)
banán (sárga),
narancs (narancs sárga),
cseresznye (piros),
görögdinnye (piros),
zöld görögdinnye (zöld),
eper (rózsaszín),
rágógumi (sötét rózsaszín),
vanília (fehér),
szőlő (lila),
Kék málna vagy Szilva (kék),
Zőld alma (zöld),

o Piros: Cseresznye; Görögdinnye;
o Rózsaszín: Rágógumi;
o Fehér: Vanília;
o Narancssárga: Narancs;
o Citromsárga: Banán; Citrom; Ananász;
o Zöld: Zöld alma; Zöld Görögdinnye; Lime
o Kék: Kék málna (áfonya);
o Lila: Szőlő;
o Barna: CsokoládéAz alapanyag (Koncentrátum + Kristálycukor) tehát nem tartalmaz káros ételfestéket! Az alapanyag szavatossága 5év.

Genetikailag módosított, és allergén anyagot nem tartalmaz!
Vegetáriánusok és vegánok számára megfelelő, Gluténmentes.

A termékek 0, 02% színanyagot tartalmaznak.


Documentation and Certification GmbH (Iidc) tanúsítvánnyal rendelkezik a termék.

A termék élelmiszer előállításra használható, nem közvetlen fogyasztásra szánt élelmiszer. Felhasználása során a Európai Parlament és a Tanács 1333/2008 / EK határozatában foglaltak szerint kell alkalmazni, a megszabott határértékek szigorú betartásával.

Forgalmazóként, mint a Golden Way Ltd. nyilatkozunk, hogy a termék megfelel a hatályos élelmiszeripari előírásoknak.

A termékben használt élelmiszer-színezékek és adalékanyagok megfelelnek az Európai Parlament és az Európai Tanács élelmiszer-adalékanyagokról szóló 1333/2008 / EK irányelvének.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 111
Tegnapi: 209
Heti: 780
Havi: 4 652
Össz.: 354 696
Oldal: Vattacukor bekevert alapanyag vattacukor készítéshez
Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Raktár Vendéglátó Kiállító Sátor - © 2008 - 2021 - pavilon.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat