PAVILON PIACI ÁRUS SÁTOR GARÁZS RENDEZVÉNY SÁTOR SÁTORGARÁZS PONYVAGARÁZS

ÁRUS PIACI SÁTOR, PAVILON, RENDEZVÉNY SÁTOR! VATTACUKOR ÉS POPCORN GÉPEK! VIP AUTÓBÉRLÉS!

   A SÁTOR felállításának, használati utasítása!

 

HASZNÁLATBAVÉTELI UTASÍTÁS! 

1/ Kérem, vegye ki a csomagolásból a fém vázat, és a tetőponyvát. Ezt követően húzza szét a pavilon lábait, a nyitási szélesség 30-40%-ig. Tegye rá a tetőponyvát a vázra úgy, hogy a váz sarkain, és a tető sarkain található tépőzárak illeszkedjenek egymáshoz, de a ponyván, és a vázon lévő tépőzárat még ne simítsa össze. Igazítsa középre a sátor szerkezeten a ponyvacsúcsot, és a sarkokat. (A sátrat egyszemély is felállíthatja, melyet videónkban bemutatunk!)

 

2/ Fogja meg az összekötőket, és egymástól távolodva húzza szét, ameddig a keret szét nem nyílik, és ekkor a középkonzol kiemeli a tetőt. (Figyelem: Ne akkor rakja a sátorra a ponyvát, amikor az már 100%-ban nyitott, és a keretek be vannak csattintva, mert a sarkoknál a ponyva elszakadhat!)                                                                                 

3/ A sarkoknál a ponyvát húzza fel, hogy az ne nehezítse a sátor keret kifeszítését. Rögzítse (csattintsa be) a felső keretet, mind a négy lábnál, a váz felső részén található csapok - bajonettzár, vagy a kihúzógyűrű segítségével, a pavilon mind a négy sarkánál. A sátor keretre ezt követően kell rásimítani a tetőponyvát a sarkoknál.

 

4/ A teleszkóposan működő lábakat húzza ki oly módon, hogy a talpra lépjen rá és húzza felfelé a szerkezetet. A lábakat csappantyúsan, vagy a bajonettzárakkal lehet a biztosító patentok benyomásával, vagy a kihúzógyűrűk segítségével kihúzni a felállítás magasságáig. Az összecsukás esetén, ugyanezeket a folyamatokat végezze, ellentétes sorrendben.

 

Figyelem!

Ne akkor rakja a sátorra a ponyvát, amikor az már 100%-ban nyitott, és a felső keretek bajonettzárai be vannak csattintva, mert a sarkoknál a ponyva a feszítés következtében szétszakadhat! 

A Pavilont nagy viharban, viharos szélben, illetve hóesésében csukja össze, vagy a sarkoknál feszítse ki feszítő kötéllel a sátor mind a négy oldalát, és rögzítse leszúró tüskével a talajhoz!

 

Nem vállalunk garanciát, a helytelen összeszerelés következtében keletkezett ponyva sérülésekre, a ponyva szétvágására a kibontásnál, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra (törés­, lopás­, fagy­, vihar, felhőszakadás, jég), illetve a napi igénybevétel, elhasználódás során keletkezett természetes kopásokra!

 

golden_way_ltd._-_sator_hasznalati_utasitas_20160419.jpg

 

GOLDEN WAY TENT / London – Budapest

Honlap: http://thegoldenway.hu 

M: +36-70-296-4404

   

goldenway_-_logo_1372594127.jpg

 


VIDEÓK - HASZNÁLATI UTASÍTÁS A FLEXIBILIS SÁTOR HASZNÁLATBAVÉTELÉHEZ!

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 82
Tegnapi: 676
Heti: 82
Havi: 11 288
Össz.: 85 784
Oldal: SÁTOR HASZNÁLATBAVÉTELI ÚTMUTATÓ!
PAVILON PIACI ÁRUS SÁTOR GARÁZS RENDEZVÉNY SÁTOR SÁTORGARÁZS PONYVAGARÁZS - © 2008 - 2019 - pavilon.hupont.hu